Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Delhi UnderifrÄn" by Son Lal * eBook PDF Kindle ePub Free

Delhi UnderifrÄn

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Delhi UnderifrĂ„n
  • Author : Son Lal
  • Release Date : January 24, 2015
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 265 KB

Description

Mitt sökande efter tankar om vÀlfÀrden bland Delhis fattiga. Mellan april 2012 och maj 2014. MÀnniskor som lever i slumomrÄden och har flyttat till Delhi frÄn landsbygden i andra delstater pÄ grund av fattigdom. De som arbetar med rengöring och de som samlar lump. Antikorruptionskampanjer mot mutor i offentlig förvaltning. FramvÀxten av AAP, ett nytt parti som stöds av fattigt folk.
Episoder i Dwarka, vÀstra Delhi, 2012 och 2013. Valkampanjen i södra Delhi under den heta Ärstiden 2014. Muslimska lumpsamlare och hinduiska sopare av bhangikasten. EldsvÄdor i slumomrÄden. Delhis vÀxande sopberg. Myndigheternas sÀtt att hantera avfallsproblemet.
VÀlfÀrdsorganisationers arbete med att hjÀlpa fattigt folk i överbefolkade omrÄden. Kampanjer för att fÄ stopp pÄ bhangikvinnornas förnedrande arbete med torrdassrengöring.
Reaktionerna pÄ valresultatet bland vanligt. Arvind Kejriwals kamp mot korruption och överprivilegierade gruppers maktfullkomlighet. Marginaliserade hinduiska gruppers strÀvan efter förbÀttrad social och ekonomisk status genom att tillÀgna sig den kulturella huvudfÄrans synsÀtt i religion och politik.
Hoppet om ökad chans till jobb bland ungdomarna inom de breda folklagren genom att skaffa sig högre utbildning.


Books Free Download "Delhi UnderifrÄn" PDF ePub Kindle